Verliefd geworden?? Wij blijven nuchter!!!

Op zoek naar een nieuwe woning?
Het is belangrijk te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Het zou jammer zijn als je verliefd wordt maar de woning niet binnen je budget ligt. Je kunt jouw financiële mogelijkheden vrijblijvend laten berekenen door ons. Voor het maken van een afspraak bel je Jeannot Deckers van 4D Vastgoed op 06 5330 5555 of mail je naar info@4dvastgoed.nl .

En dan…
Wij begeleiden je bij de zoektocht. Om te beginnen stellen we samen vast aan welke (persoonlijke) wensen de woning moet voldoen. Het type woning, de woonplaats en woonomgeving, de voorzieningen in de woonomgeving en de prijsklasse zijn bijvoorbeeld belangrijke items om een goede selectie te kunnen maken. En natuurlijk wil je weten wat onze dienstverlening precies inhoudt en kost. In een persoonlijk gesprek nemen wij uitgebreid de tijd om alle aspecten met je door te nemen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en willen deze kennis graag voor jouw belang inzetten. Dat betekent ook dat wij van elke woning de bouwkundige staat kunnen beoordelen en zo nodig advies kunnen geven over het onderhoud en de verbouwingsmogelijkheden. Zijn er ontwikkelingen in de woonomgeving die de waarde van de woning nu en in de toekomst kunnen beïnvloeden?
Kortom: wij kijken naar alle zakelijke aspecten, terwijl jij alle tijd kunt besteden aan het gevoel dat je moet hebben bij de nieuwe woning.

Daarom: als jij verliefd bent geworden blijven wij nuchter!