Je eerste huis gevonden? Hypotheek oversluiten? Bedrijfsmatige financiering nodig? Of gewoon een hypotheekcheck?

Bij 4D Vastgoed kun je terecht voor alle vormen van hypotheken. Of je nu starter bent, groter gaat wonen of een bedrijfspand nodig hebt. Wij helpen je er graag mee. Belangrijk is het vinden van de juiste hypotheek!

Hypotheken verschillen in rente, de manier van aflossing en overige voorwaarden. Je persoonlijke wensen en omstandigheden zijn hierbij zeer belangrijk. Een hypotheek is maatwerk en moet passen bij je inkomen, levenswijze, toekomstverwachting en gezinssamenstelling.

Aan te raden is om een oriënterend gesprek te plannen voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis. Onze erkende hypotheekadviseur zal je alle relevante informatie geven over de verschillende hypothekenvormen en kan je uitrekenen wat de mogelijkheden zijn voor een verantwoordde maximale hypotheek met de daarbij behorende  bruto/netto maandlasten.

Second opinion of loopt uw huidige rentevaste periode binnenkort af? 

Neem je nieuwe offerte of huidige hypotheeklening mee. Wij controleren deze graag en mogelijk kunnen wij een lagere rente en/of betere voorwaarden voor je regelen. Controle van de "nieuwe maandlasten" is altijd aan te raden!   

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat:

tel. +31 (0)6 5330 5555 of mail naar info@4dvastgoed.nl