Rijksweg 38 Gulpen

Op toplocatie gelegen multifunctionele ruimte met 6 eigen parkeerplaatsen. Het pand is o.a. geschikt voor kantoor, detailhandel, praktijk en veel meer.

Vraagprijs €190.000,-- k.k.

Indeling

Begane grond

 • Middels brede en rolstoelvriendelijke schuifdeuren is de commerciële ruimte voor klanten te betreden. Deze ruimte is ca. 120m² groot en is door het gebruik van de grote raampartijen zowel aan de voor als aan de achterzijde mooi licht. Er zijn 2 spreekkamers van ieder ca. 9m², de plafonds zijn afgewerkt met een systeemplafond met inbouw armaturen en afzuiging/ventilatieroosters. Er is aan beide straatzijden een optimale etalagefunctie. Ideaal voor productondersteuning en natuurlijk herkenbaarheid van de zaak.

 • Pantry van 6m² met een keukenblok en de garderobe. Middels de achterdeur vanuit de pantry is het achtergelegen eigen terrein bereikbaar met de 6 parkeerplaatsen.

 • Toiletgroep voorzien van een wastafel en keramisch duoblok.

 • Er is een cv-berging van 6m² met de hr combiketel (eigendom).

 • Verder is er ook een poetshok, een berging waar de mechanische ventilatie is geplaatst, een archiefruimte van ca. 12m² en een algemene berging van ca. 12m². 

 • Eigen terrein van ca. 82m² gelegen aan de achterzijde. Het terrein is voorzien van een hekwerk en is ommuurd.

BIJZONDERHEDEN:

 • Gulpen is gelegen aan de doorgaande weg Maastricht-Vaals-Aken. Ze heeft een regionale functie en heeft dus een hoog voorzieningenniveau. Een eigentijds en fraai vormgegeven winkelcentrum en een internationaal busstation met rechtstreekse verbindingen naar o.a. Aken, Maastricht, Valkenburg aan de Geul en Heerlen. Koopavonden zijn er op donderdag en vrijdag en gratis parkeren kunt u al op twee minuten van het winkelcentrum. Voorzien van aluminium kozijnen met thermopane beglazing;

 • Gulpen neemt op toeristisch gebied een bijzondere plaats in en dat is niet alleen vanwege zijn ligging in het stroomgebied van de Geul en de Gulp! De Gulp is bij Slenaken een klein stroompje dat in Belgie in Henri Chapelle ontspringt. De inmiddels 17 kilometer lange beek heeft echter inmiddels al een diep dal uitgesleten.
  Nu zijn er in Gulpen ongeveer 2230 brievenbussen met 4250 inwoners. Er zijn twee basisscholen en er is nu ook een scholengemeenschap gevestigd voor vmbo, havo en vwo, het Sophianum.

 • Gulpen is de regionale economische motor met een verzorgingsgebied van 10 dorpskernen met ca. 15.000 inwoners;

 • Het bestemmingsplan beschrijft de volgende functies:  consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijven; detailhandel, dienstverlening, horeca, kantoren, kleinschalige recreatieve voorzieningen en wonen;

 • Uitstekend gelegen in het centrum van Gulpen en in algehele goede staat van onderhoud;

 • Het object (appartementsrecht) is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer, er zijn 6 parkeerplaatsen op eigen terrein, voor het pand betaald parkeren en op loopafstand gratis parkeren.

  

Deze informatie is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa maten. Wij maken graag een afspraak met u om het aangebodene van binnen te bekijken. Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Bel 06-53305555 of mail info@4dvastgoed.nl

m³ Inhoud
ca.260 m² Kaveloppervlakte
185 m² Woonoppervlakte
Slaapkamers
1984
Verkocht
Rijksweg 38 6271 AG Gulpen Nederland