Technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke vormen de basis voor het taxeren van onroerend goed. Onze taxatierapporten worden o.a. gebruikt bij een nieuwe financiering, uitbreiding van uw huidige financiering of aankoop van een nieuwe woning, erfrecht en belastingzaken en worden door alle banken geaccepteerd.
 

Onze taxaties vormen voor banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen de fundering voor hun oordeel inzake de financieringsmogelijkheden. Hun vertrouwen is gebaseerd op onze kennis van zaken, grondige aanpak en vakbekwaamheid.

   

De taxatie van onroerende zaken is een bijzondere expertise. De uitkomst van de taxatie is een belangrijk hulpmiddel bij een aan- of verkooptransactie en de uiteindelijke financiering daarvan. 4D Vastgoed is u graag behulpzaam bij de taxatie van uw huidige of toekomstige woning of bedrijfspand.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een waardebepaling cq. verkorte taxatie. Dit is een minder uitgebreid document en veelal nodig voor bijvoorbeeld een overbruggingskrediet.

Meer weten of wilt u meteen een afspraak plannen?

Bel +31 (0)6 5330 5555 of mail naar info@4dvastgoed.nl