Als je erover denkt je huis te verkopen, heb je waarschijnlijk nogal wat vragen. Wat kost het? Welke diensten levert mijn makelaar? Waarom niet zelf verkopen, is toch goedkoper? En wat als blijkt dat mijn makelaar niet aan mijn verwachtingen voldoet? 

Kan ik het niet gewoon eens proberen? Jazeker!

Je mag ons 3 maanden gratis proberen. We halen alles uit de kast om je huis binnen die 3 maanden te verkopen. Maar mocht dat niet lukken, kun je daarna no-cure no-pay met ons verder. Je bent ook vrij om na 3 maanden te stoppen.

4DVerkoop - onze 3 verkoopmodules:

Zowel voor het verkopen als voor het kopen van een huis ben je bij 4D Vastgoed bij het juiste adres. Samen bepalen we de verkoopprijs van jouw huis, onder meer op basis van de bouwkundige toestand van de woning en de ligging. Vervolgens gaan wij met het pand de markt op en brengen het uitgebreid en opvallend onder de aandacht.

Voor onze dienstverlening betaal je een vooraf vastgesteld bedrag, dat mede afhankelijk is van het serviceniveau. Je hebt bij ons de keuze uit 3 makelaarspakketten: 4DBasis-4DPro-4DExtra.

4D Basis

Als je voor deze module kiest, kunnen wij jouw woning voor een scherp tarief op onder andere Funda, Jaap en Huislijn plaatsen, de meest bekeken woningsites van Nederland. De gegevens van potentiële gegadigden die zich bij ons aanmelden, geven wij aan je door. Je kunt dan zelf een afspraak met ze maken voor de bezichtiging. Bij dit basispakket doe je een groot deel van het verkooptraject zelf, onder andere de bezichtigingen. Wij ondersteunen je met de onderhandelingen en verdere afhandeling van het verkoopproces. Kosten: €950,-- exclusief btw.

4D Pro

Bij deze module doen wij ook de bezichtigingen van de woning en maken uiteraard de brochures waarin we de woning onder de aandacht brengen. Wij verzorgen het vooronderzoek, bepalen samen de verkoopprijs, doen de onderhandelingen met de potentiële kopers, stellen de koopakte op en gaan samen met jou naar de notaris. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je hier graag meer over.              Kosten: €2.500,-- exclusief btw.

4D Extra                          inclusief 3D TOUR

Het tarief van deze module is iets hoger, maar daar staat tegenover dat ook advertenties zijn inbegrepen, 360 graden foto's en een 3D TOUR wordt gemaakt. In alle opzichten is dit de meest complete module.            Kosten: €3.500,-- exclusief btw.