Dukdalf 33 Maastricht

Op zoek naar een interessant beleggingsobject? Te koop aangeboden een luxe vrijstaande 6 persoons vakantiewoning" Koopliedenhuis " op het Dormio Resort te Maastricht.

€320.000,--

 

Goed gelegen vrijstaand en ruim Koopliedenhuis voor 6 personen gelegen op Dormio Resort Maastricht. Het Koopliedenhuis staat op een kavel van 261m2 en heeft een woonoppervlakte van 90m2. De woning is van alle gemakken en inventaris voorzien. Er is een ruime woonkamer met houtkachel en openslaande tuindeuren uitkomend op het terras. Een hal met garderobe, meterkast en het toilet. Verder is er een luxe moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Op de verdieping zijn 3 mooie slaapkamers en er is een luxe badkamer met sauna, whirlpool, douche, toilet en dubbele wastafel. 

Verder is er een vrijstaande berging, 1 parkeerplaats en een inpandige berging met eigenaren kast. Het Koopliedenhuis is in absolute nieuwstaat (opgeleverd in 2016). Je kunt profiteren van zeer goede verhuurmogelijkheden via Dormio Holidays en de daarbij behorende  voordelen van BTW teruggaaf !

Voor meer informatie over de behaalde rendementen en groeiprognose kunt u een mail sturen naar info@4dvastgoed.nl

ca. 380 m³ Inhoud
261 m² Kaveloppervlakte
90 m² Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2016
Verkocht
Dukdalf 33 6216 GE Maastricht Nederland