Limburgerstr. 114 Cadier en Keer

Tijdelijk te huur aangeboden in hartje Cadier en Keer, een gedeelte van een carréhoeve met monumentale uitstraling en authentieke elementen: De Custershoeve. Er is een ruime berging voorhanden en een deel van de mooie court mag gebruikt worden. Ideaal voor overbrugging/tijdelijke verhuur daar dit pand ook te koop wordt aangeboden.

€750,-- inclusief gwl

De woonkamer is 26m² groot. Hier ligt een mooie plavuizen vloer en er is een bijzondere schoorsteenmantel met open haard uit de 18e eeuw!

Achter deze woonkamer is de keuken. Deze is 16m² groot en heeft een aanbouwkeuken in hoekopstelling met o.a. een koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap.

Aansluitend is er een doorloopkamer/bijkeuken van 4x2.10m.

Vervolgens is er een grote slaapkamer van 5.50x3.70m met een 2deurs vaste kast en een raam uitkomend op de court.

Badkamer van 3.70x2m met toilet, vaste wastafel en een douche.

Mooie grote court/binnenplaats bestraat met gebakken klinkers en blauwsteen elementen. Een deel van de court mag gebruikt worden door de huurders.

Aan de achterzijde van de binnenplaats is een atelier van 8.40x4.30m met de aansluitingen voor wassen en drogen welke gebruikt kan worden door de huurders.

 

De borg bedraagt €800,-- en het betreft tijdelijke verhuur. Het pand is niet gemeubileerd.

Deze informatie is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa maten. Wij maken graag een afspraak met u om het aangebodene van binnen te bekijken. Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

  Bel 06 5330 5555 of mail info@4dvastgoed.nl

m³ Inhoud
m² Kaveloppervlakte
70 m² Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1787
Verhuurd
Limburgerstraat 114 6267 CG Cadier en Keer Nederland