Place du General Leman 6 Luik

Geheel gerenoveerde woning te huur nabij het centrum van Luik en het door Calatrava ontworpen Gare Guillemins. De woning heeft o.a. een garage, patiotuin en 3 slaapkamers. Geheel instapklaar en meteen te aanvaarden.

€990,-- kale huur p.mnd.

Indeling

Souterrain: het pand heeft een ruime kelder. In de kelder is de cv-installatie geplaatst en de boiler.

 

Begane grond: hal met de mooie authentieke trappartij naar de verdieping. Verder is er een eetkamer van 20m², een woonkamer van 20m² en een keuken van 15m². De moderne keuken is o.a. voorzien van een vaatwasmachine, keramische kookplaat, oven en een afzuigkap. Naast de keuken is er een bijkeuken met de aansluitingen voor wassen en drogen. En dan is er nog een ruime garage en achter de woning is een patiotuin/binnenplaatsje.

1e. Verdieping: overloop. 3 Slaapkamers, allen ca. 14m². En een ruime badkamer met een inloopdouche, toilet en een badkamermeubel met 2 wastafels.

 

De woning is goed en rustig gelegen.

Huisdieren worden niet toegelaten.

Aanvaarding kan snel/in overleg.

Deze informatie is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa maten. Wij maken graag een afspraak met u om het aangebodene van binnen te bekijken. Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor. Bel 06-53305555 of mail info@4dvastgoed.nl

ca. 400 m³ Inhoud
m² Kaveloppervlakte
114 m² Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1930
PLace du General Leman 6 4000 Luik Belgie